Sorry, this entry is only available in български.

Oт 27 до 30 ноември 2023 г. от 18 до 21 часа се състоя курсът “Базови умения при прилагане на коучинг подхода”, който е воден от Ваня Къндова.
По време на курса студенти и слушатели разбраха:
☑️ защо коучингът е предопределен да бъде лидерският подход на 21 век
☑️какви умения е нужно да владеете до съвършенство, за да го прилагате
☑️защо се “влюбвате” в него и го превръщате в основния си инструмент за работа
☑️колко време е необходимо да инвестирате в сертификация и коя организация можете да изберете в България

Ваня Къндова е бизнес коуч, ментор, активен HR и диригент на църковен хор. Над 15 години е посветила на средното образование, като учител по философските дисциплини, заместник-директор на общинско училище и директор на две частни училища.

Ето какво ни сподели тя: “През миналата седмица имах прекрасната възможност, предложена ми от декана на магистърската програма в Свети Тривелий д-р Камелия Славчева, да се върна в преподавателските си години и да установя колко ми липсва груповата интеракция с хора, търсещи нови знания и умения. Изкушението да си потърся още опции за преподаване е огромно, добре че съм целенасочен и дисциплиниран човек, та да не му се поддам. Най-сърдечно благодаря за поканата и доверието от страна на Висше духовно училище “Св. Тривелий”, както и на хората, които бяха зад кадър, за да може всичко това, което днес споделям с вас, да е сътворено и сбъднато.”

 

Със съгласието на студентите бихме искали да споделим част от техните обратни връзки за четиридневния курс:
✔ С какво курсът беше полезен за вас? – “Сякаш някой с магическа пръчка докосна ума ми и “му показа”, че всичко, свързано с мисленето ни може да бъде толкова лесно и просто. След толкова дълги битки “да разбереш това или онова”, някой да ти помогне да проумееш, че отговорите са в теб, ресурсите са в теб,… изумително е и те изпълва с истинска надежда за по-добър живот!”
✔ Кои са трите неща, които най-много ви харесаха в този курс? – “Първо, да видя на практика, как някой толкова прецизно успява да “влезе” в душите на хората и да “извади” същественото, боравейки само с безпристрастни въпроси… е, това ме впечатли! Второ – имах чувството , че накрая на курса всички искахме да практикуваме Коучинг като професия, дори и да знаехме, че не е нашето нещо… толкова ни завладя с преподаването си човека пред нас! И не на последно място – изключително се възхищавам на хора, който живеят това, за което говорят! Всъщност увереността така лъха от тях, че те вдъхновява и кара да повярваш, че и ти би могъл да го имаш! Благодаря на преподавателската за това!”
✔ 10 (по скалата от 1 до 10) оценка на лектора, съдържанието и организацията на курса!